16 Ağustos 2013 Cuma

Chevy’nin Gülen Yüzü Spark İle Tanışın!



spark
Şehirde eğlenceli sürüşler yapmak için mutlaka trafiğe kapalı bir alan bulmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken yalnızca Chevrolet Spark modelinin sunduğu sürüş keyfinden faydalanmak olacak. Böylece “bir otomobilde nasıl keyif yapılır” sorusunun yanıtını bizzat yaşamış olacaksınız. Üstelik sürüş keyfinize muhteşem bir müzik sistemi de eşlik edecek. Beş yetişkinin rahatlıkla seyahat edebileceği bir iç genişliğe sahip olan bu model keskin ve estetik hatlarıyla sizi en iyi temsil eden otomobiliniz olacak. Asil ve sportif dış tasarımının da en az iç donanımları kadar etkileyici olduğunu hatırlatalım!



Geleneksel otomobil tasarımlarından bir hayli uzaklaşmış olan Chevrolet ’in bu modeli 1.2 litrelik ekonomik motoruyla da yüz güldürüyor. Zekice döşenmiş iç mekan tasarımlarına yakıt tasarruflu mekanizması da eklendiğinde sürüş keyfinizin ikiye katlanacağı aşikar! Modern çizgilere sahip olan Spark bol miktarda saklama gözü içeriyor. Ancak bu gözler ulu orta durmak yerine el altından çekilmişçesine gizlenmiş durumda! Böylece sürekli otomobilinizin içerisinde toparlamak zorunda kalmayacaksınız.



Tüm eşyalarınızı dilediğiniz gibi yerleştirin ve aradığınız her eşyanızı bir saniyede bulun! Konforlu bir iç donanım sunan tasarım aynı zamanda güvenlik açısından da ince detaylar taşıyor. Stop lambalarının daha yukarıda konumlanması kolaylıkla görülebilmesini sağlarken motosikletten esinlenerek hazırlanmış olan gösterge panelleri de net görüş açınızı koruma altına alıyor. Şık ve kompakt bir araçta son derece zekice hazırlanmış iç donanımları bulmak istiyorsanız sizin modeliniz Spark’tır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder