16 Ağustos 2013 Cuma

Chevy’nin Gülen Yüzü Spark İle Tanışın!



spark
Şehirde eğlenceli sürüşler yapmak için mutlaka trafiğe kapalı bir alan bulmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken yalnızca Chevrolet Spark modelinin sunduğu sürüş keyfinden faydalanmak olacak. Böylece “bir otomobilde nasıl keyif yapılır” sorusunun yanıtını bizzat yaşamış olacaksınız. Üstelik sürüş keyfinize muhteşem bir müzik sistemi de eşlik edecek. Beş yetişkinin rahatlıkla seyahat edebileceği bir iç genişliğe sahip olan bu model keskin ve estetik hatlarıyla sizi en iyi temsil eden otomobiliniz olacak. Asil ve sportif dış tasarımının da en az iç donanımları kadar etkileyici olduğunu hatırlatalım!



Geleneksel otomobil tasarımlarından bir hayli uzaklaşmış olan Chevrolet ’in bu modeli 1.2 litrelik ekonomik motoruyla da yüz güldürüyor. Zekice döşenmiş iç mekan tasarımlarına yakıt tasarruflu mekanizması da eklendiğinde sürüş keyfinizin ikiye katlanacağı aşikar! Modern çizgilere sahip olan Spark bol miktarda saklama gözü içeriyor. Ancak bu gözler ulu orta durmak yerine el altından çekilmişçesine gizlenmiş durumda! Böylece sürekli otomobilinizin içerisinde toparlamak zorunda kalmayacaksınız.



Tüm eşyalarınızı dilediğiniz gibi yerleştirin ve aradığınız her eşyanızı bir saniyede bulun! Konforlu bir iç donanım sunan tasarım aynı zamanda güvenlik açısından da ince detaylar taşıyor. Stop lambalarının daha yukarıda konumlanması kolaylıkla görülebilmesini sağlarken motosikletten esinlenerek hazırlanmış olan gösterge panelleri de net görüş açınızı koruma altına alıyor. Şık ve kompakt bir araçta son derece zekice hazırlanmış iç donanımları bulmak istiyorsanız sizin modeliniz Spark’tır!

18 Temmuz 2013 Perşembe

Chevrolet Spark modelinin benzerlerinden farkı



Bir otomobil tasarımından çok daha fazlası olan Chevrolet Spark 5 koltuklu ve son derece şık bir dizaynda sahip otomobiller arasındaki yerini kısa sürede aldı. Özellikle kent yaşamı için ideal bir tercih olabilecek bu tasarım Chevrolet’in tüm modellerinde olduğu gibi güvenliği had safhada ön planda tutuyor. Son derece zekice tasarlanmış bir iç dizayna sahip olması da bu modelin lokomotif özelliklerinden biridir. İç mekan da en az dış görünümü kadar iddialı ve spor!
Chevrolet Spark

Cehvy’nin üstün kalite malzeme kullanımı alışkanlığının devamını net olarak görebileceğiniz Spark uzun seyahatlerinizin de konforlu bir şekilde geçmesini sağlıyor. Yolculuklarınızın bir anda eğlenceye dönüşmesini istiyorsanız Spark’tan şaşmayın! Pek çok farklı detayı ile benzerlerinden ayrılan bu modeli gerçekten görmek için detaylarına bakmanız gerekiyor. Örneğin motosikletten ilham alınarak tasarlanmış gösterge paneli yalnızca dikkatli olanların gözünden kaçmayacaktır.
Arka kapı kollarının gizli olması da tasarımın fark yaratan detaylarından bir diğeri oluyor. Son derece dinamik bir yapıya sahip olduğunu bilmenizde fayda var. Özellikleri etkileyici olduğu kadar pratik bir kullanım da sunuyor. Bu sayede saatlerce zaman geçirseniz dahi yolculuklarınızı adeta bir keyfe dönüşüyor. Bir diğer farkı da klasik konumlandırmadan daha yüksekte yer alan stop lambasıdır. Görüşü arttıran bu özellik aynı zamanda chevrolet otomobili daha güvenli kılıyor. Kompakt bir araç olmasına karşın son derece geniş bir iç dizayna sahip olduğunu da hatırlatalım.   

10 Haziran 2013 Pazartesi

AYRICALIKLARLA DOLU BİR DÜNYA CHEVROLET SPARK İLE SİZİNLE



chevrolet spark
Konfor ve de emniyeti birleştirmiş olan Chevrolet Spark sayesinde siz de çok özel anlar yaşıyor olacaksınız. 5 yetişkin yolcuyu rahatlıkla alabilen geniş iç hacmi sayesinde yolculuklarınız da çok daha konforlu ve unutulmaz olacaktır. Akıllı saklama gözleri sayesinde günlük tüm ihtiyaçlarınız da adeta elinizin altında olacaktır. Sportif tasarıma eşlik eden şık çizgileri ile Chevrolet Spark son derece etkileyicidir. Özenle tasarlanmış gösterge paneli, farları, kapı kolları ve diğer iç dış aksesuarları ile aracınız sizi adeta hayallerinizin de ötesine götürüyor. 
Katlanabilir arka koltuklar sayesinde de son derece geniş bir bagaj hacmine sahip olan Spark sizin hem günlük hem de tatil planlarınız için vazgeçilmeziniz olacaktır. Dünya standartlarındaki eğlence sistemleri sayesinde de yolculuklarınıza hareket ve renk de gelecektir. Güvenli iç ve dış donanımları sayesinde Chevrolet Spark dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı da çok daha dayanıklıdır.
Ergonomik tasarımın modern bir çizgide birleşmiş olduğu bu özel araç sayesinde siz de şehir içi ve de şehirlerarası trafikte hem emniyetli hem de konforlu bir seyahat imkânına kavuşmuş olacaksınız. Şık tasarımların cazip ödeme koşulları ile birleşmiş olduğu çağın özel otomobili olan Chevrolet Spark ile tanışabilmek, test sürüşü deneyimini doyasıya yaşamak için hemen bizi arayınız. Chevrolet kalitesinden vazgeçemeyenler için doğru bir tercih olacak olan Chevrolet Spark satış sonrası destek hizmetleri ile de gün boyu yanınızdadır.  

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Hem Modern Hem Spor Araba Sevenler İçin İdeal

spark
Hem küçük, hem kullanışlı, hem konforlu hem de güvenli bir otomobil mi istiyorsunuz? O zaman sizin en yakın zaman da bir Chevorolet mağazalarına gidip orada Spark modeli ile tanışmanızın zamanı geldi. Chevrolet markasının en kullanışlı ve en çok tercih edilen şehir otomobillerinden bir tanesi olan Spark modelinden siz de oldukça memnun kalacaksınız. Chevrolet Spark birçok renk seçeneği ile size renkli kişiliğinizi gün yüzünüze çıkartma fırsatını da sunmaktadır.

Dış görünüşü olarak herkesin dikkatini çeken ve herkes tarafından büyük bir ilgi gören Spark bir ailenin tam olarak konforlu bir şekilde seyahat etmesini sağlamaktadır. Chevrolet Spark modeli sizin güveliğinizi de en üst seviyede tuttuğundan dolayı bu konuda da herhangi bir sorun yaşamayacağınızdan yana emin olabilirsiniz. Herhangi bir çarpma durumunda ön tarafta ve yan taraflarda bulunan hava yastıkları aktif olacağından dolayı araba içinde bulunan herkes büyük ölçüde koruma altına alınmış olacaktır. Chevrolet Spark iç konforu sayesinde artık seyahat etmek sizin için daha eğlenceli bir hal alacak. Hem aileniz hem de arkadaşlarınız ile birlikte istediğiniz zaman kalabalık bir şekilde istediğiniz yere gidebilmenin özgürlüğünü yaşayabileceksiniz. Spor bir görüntüsü olan Spark, size arabaları daha da bir sevdirecektir. Chevrolet Spark hakkında daha ayrıntılı bir şekilde bilgi almak istiyorsanız Chevrolet Avrupa bayindenfaydalanabilirsiniz.