18 Temmuz 2013 Perşembe

Chevrolet Spark modelinin benzerlerinden farkı



Bir otomobil tasarımından çok daha fazlası olan Chevrolet Spark 5 koltuklu ve son derece şık bir dizaynda sahip otomobiller arasındaki yerini kısa sürede aldı. Özellikle kent yaşamı için ideal bir tercih olabilecek bu tasarım Chevrolet’in tüm modellerinde olduğu gibi güvenliği had safhada ön planda tutuyor. Son derece zekice tasarlanmış bir iç dizayna sahip olması da bu modelin lokomotif özelliklerinden biridir. İç mekan da en az dış görünümü kadar iddialı ve spor!
Chevrolet Spark

Cehvy’nin üstün kalite malzeme kullanımı alışkanlığının devamını net olarak görebileceğiniz Spark uzun seyahatlerinizin de konforlu bir şekilde geçmesini sağlıyor. Yolculuklarınızın bir anda eğlenceye dönüşmesini istiyorsanız Spark’tan şaşmayın! Pek çok farklı detayı ile benzerlerinden ayrılan bu modeli gerçekten görmek için detaylarına bakmanız gerekiyor. Örneğin motosikletten ilham alınarak tasarlanmış gösterge paneli yalnızca dikkatli olanların gözünden kaçmayacaktır.
Arka kapı kollarının gizli olması da tasarımın fark yaratan detaylarından bir diğeri oluyor. Son derece dinamik bir yapıya sahip olduğunu bilmenizde fayda var. Özellikleri etkileyici olduğu kadar pratik bir kullanım da sunuyor. Bu sayede saatlerce zaman geçirseniz dahi yolculuklarınızı adeta bir keyfe dönüşüyor. Bir diğer farkı da klasik konumlandırmadan daha yüksekte yer alan stop lambasıdır. Görüşü arttıran bu özellik aynı zamanda chevrolet otomobili daha güvenli kılıyor. Kompakt bir araç olmasına karşın son derece geniş bir iç dizayna sahip olduğunu da hatırlatalım.