10 Haziran 2013 Pazartesi

AYRICALIKLARLA DOLU BİR DÜNYA CHEVROLET SPARK İLE SİZİNLE



chevrolet spark
Konfor ve de emniyeti birleştirmiş olan Chevrolet Spark sayesinde siz de çok özel anlar yaşıyor olacaksınız. 5 yetişkin yolcuyu rahatlıkla alabilen geniş iç hacmi sayesinde yolculuklarınız da çok daha konforlu ve unutulmaz olacaktır. Akıllı saklama gözleri sayesinde günlük tüm ihtiyaçlarınız da adeta elinizin altında olacaktır. Sportif tasarıma eşlik eden şık çizgileri ile Chevrolet Spark son derece etkileyicidir. Özenle tasarlanmış gösterge paneli, farları, kapı kolları ve diğer iç dış aksesuarları ile aracınız sizi adeta hayallerinizin de ötesine götürüyor. 
Katlanabilir arka koltuklar sayesinde de son derece geniş bir bagaj hacmine sahip olan Spark sizin hem günlük hem de tatil planlarınız için vazgeçilmeziniz olacaktır. Dünya standartlarındaki eğlence sistemleri sayesinde de yolculuklarınıza hareket ve renk de gelecektir. Güvenli iç ve dış donanımları sayesinde Chevrolet Spark dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı da çok daha dayanıklıdır.
Ergonomik tasarımın modern bir çizgide birleşmiş olduğu bu özel araç sayesinde siz de şehir içi ve de şehirlerarası trafikte hem emniyetli hem de konforlu bir seyahat imkânına kavuşmuş olacaksınız. Şık tasarımların cazip ödeme koşulları ile birleşmiş olduğu çağın özel otomobili olan Chevrolet Spark ile tanışabilmek, test sürüşü deneyimini doyasıya yaşamak için hemen bizi arayınız. Chevrolet kalitesinden vazgeçemeyenler için doğru bir tercih olacak olan Chevrolet Spark satış sonrası destek hizmetleri ile de gün boyu yanınızdadır.